Højskoledag Aflyst

Lørdag d. 14 marts 2020

Højskoledagen er desværre aflyst.

Aflysning af Højskoledag den 14. marts på Uldum Højskole

Det er med stor beklagelse, at vi på baggrund i den seneste udvikling omkring corona-virus, ser os nødsaget til at aflyse  Højskoledagen.

Med myndighedernes seneste anbefalinger står det nu klart, at vi ikke vil være i stand til at håndtere afviklingen af dagen efter de anbefalede forskrifter. Med 270 deltagere på dagen i vores fysiske rammer, som til dagligt er propfyldt med 110 elever, har vi ikke mulighed at skabe den luft og plads omkring deltagerne, der for tiden anbefales.

Ganske som mange andre arrangører, der aflyser arrangementer for tiden, føler vi også at det er vores pligt, at bakke op om de anvisninger myndighederne udsteder omkring håndteringen af krisen. Situationen udvikler sig dag for dag, og risikoen for at vi på højskolen bliver berørt af smitten stiger. Flere højskoler er allerede omfattet af karantæneforanstaltninger, og vi kan se, at det betyder store indskrænkninger i det højskoleophold de nuværende elevhold får. Også på den baggrund vurderer vi at en aflysning er det rigtige at gøre.

Vi beklager meget aflysningen, og er kede af at måtte skuffe alle jer, der har glædet sig til dagen, og særligt jer der havde udsigt til at skulle mødes med gamle højskolekammerater. Vi håber I vil vende tilbage til næste års Højskoledag, som ligger d. 13 marts 2021, hvor dette års jubilarer også vil blive fejret.

Med hensyn til skolekredsens generalforsamling, som er en del af Højskoledagens program, er det på nuværende tidspunkt uvist hvornår vi får mulighed for at afvikle den.

Vi refunderer naturligvis betalingen til jer, der har betalt på forhånd. Send os en mail eller ring til os med dit reg.nr. og kontonummer, så refunderer vi betalingen.

Der er enkelte tilmeldte vi ikke har telefonnr. eller mailadresse på, så hvis du har kontakt til andre tilmeldte, vil vi være glade for, hvis du vil videregive aflysningen af dagen til dem.

100 kr.
Du kan enten betale via MobilePay 83898 husk at skriv navn på deltager(e). Hvis du ikke har MobilePay kan du betale kontant på dagen.