KOMMENDE ARRANGEMENTER

Alle arrangementer er gratis for elever på skolen

 

Film og debataften om EU og flygtninge/migration.
Tirsdag d. 7 maj kl. 19.30

Vi gør opmærksom på at debatten foregår på engelsk, da højskolen i denne uge deltager i Young Europe Is Voting og har besøg af unge fra hele Europa.

Uldum Højskole og Føljeton inviterer til debat og filmvisning som optakt til Europaparlamentsvalget d. 26. maj.
Europaparlamentsvalget står for døren, et valg der markerer en skillevej for det europæiske samarbejde i et Europa, hvor nationalistiske strømninger blomstrer side om side med drømmen om et samlet Europa. Vær med når Føljeton og Uldum Højskole viser dokumentaren Havet Brænder, efterfulgt af en debat modereret af Lars Trier Mogensen mellem to kandidater til Europaparlamentet om deres visioner for fremtidens europa.

OM FILMEN
Den italienske ø Lampedusa er et af brændpunkterne i Europas møde med flygtningekrisen, men også et samfund, hvor indbyggerne er vant til at leve på havets nåde – og hvor livet går sin egen slagne gang – uanset det drama, som udspiller sig for beboernes øjne. Det gælder også for 12-årige Samuele, der kører på knallert, skyder med slangebøsse og skal til at have rettet op på sit skæve syn, alt imens flygtningekrisen udspiller sig omkring ham

Gratis entre. Tilmelding: send os en mail på uldum@uldum-hojskole.dk eller ring på 75678211.

 

500 km med en cello bagpå

Torsdag d. 16 maj kl. 15.00

Mød cellisten, og cyklisten Ida Riegels på hendes koncerttur på cykel gennem Danmark.

Turen starter d 2. maj med åbningskoncert i Helligåndskirken i København, og ca en måned og 500 km senere er hun fremme hos os i Skagen.
Undervejs gør hun holdt og giver koncert 39 steder langs ruten. På slotte, i kirker og bl.a også for 5 æsler på Djursland.  Ida spiller koncert på hendes selvbyggede cello og fortæller om livet som omrejsende musiker.

Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske musikkonservatorium i København og har turneret i mange dele af verden. De seneste år har hun bl.a. optrådt i USA, Indien og Japan, rejst i Bachs fodspor gennem Tyskland og gennemført en koncerttur på cykel hele vejen langs Rhinen op gennem Europa

page-templates/template_3.php

NYHEDER